søndag den 13. juni 2010

Jeg fik en hel arm....


Allerførst vil jeg ønske hjertelig velkommen til alle læsere og takke for Jeres søde kommentarer, jeg håber at kunne leve op til Jeres forventninger om bloggen her. Jeg skal i hvert fald gøre forsøget. :-)

Dernæst vil jeg gerne sende en hilsen til Tusindfryd, som var så sød og hjælpsom, at lave et helt indlæg om min blog.....(der er en lille ting på vej i posten til dig; jeg bad om en lillefinger, men fik en hel arm......jeg føler mig stadig helt mundlam af overraskelsen....:-)....)

Men jeg vil huske hvad du gjorde for mig og en dag, vil jeg gøre det samme for en anden ny blogger. Og måske er der andre professionelle bloggere, der vil gøre som du...????

Og så vil jeg bare slutte af med et billede af weekendens små kreativiteter:
1. Lilla smock top til den mindste: M
2. Detalje
3. Detalje: meshbånd med pailletter og en sommerfugl
4. Lavendler i gamle sodavandsflasker med blåt vand i min vindueskarm
5. Is hæklerier, har bare lige lavet nogle prøver, men kan ikke finde ud af, om jeg skal hækle de alm. mormor ruder, eller varianten med cirkler i midten?????
Jeg tænker og overvejer også om det skal være et helt slumretæppe, et mindre baby tæppe eller om jeg bare skal starte ud med et lille pude betræk......hmmmmm...

Det blev også til endnu en sommertaske, men den venter lidt på kameraet....


Vi ses forhåbentligt snart igen.
H

NB: forøvrigt er syrenen i baggrunden, helt vildt flot i dag og dufter helt vidunderligt....

2 kommentarer:

 1. Wow, du har fået lavet så meget.
  Jeg er spændt på, hvilke firkanter du vælger, og hvor stort projektet bliver:)

  SvarSlet
 2. Det ser ud til at have været en skøn kreativ weekend ;-))

  Dejligt at du vil huske en anden ny blogger engang mere kunne jeg jo slet ikke ønske mig , dejligt når vi ikke bare deler vores billeder men også hjælper hinanden.

  KH

  SvarSlet