onsdag den 1. februar 2012

Konfirmations invitation..

...det er HELT vildt, så mange hits mit indlæg om konfirmations invitationen har fået. - H.E.L.T vildt....og rigtig mange har spurgt hvordan og hvorledes...og om hvor man får skabelonerne.
Derfor skriver jeg en samlet besvarelse her :

Dobbeltklik på billedet og skriv det ud i en A5 størrelse, så har I skabelonen til kjolen....okay, der skal tegnes lidt..:-).. jeg har selv lavet "skabelonen" og kan godt sende et scan, hvis I ønsker.

Sommerfugle, blomster og den lille tag er alle lavet med standseredskaber, købt forskellige steder, men sidste år, så nogle er måske udgået, men lignende kan købes.

Korset på tagen er et billede af et kors, som jeg har printet ud på karton og efterfølgende standset ud.

Blomster sommerfuglen er et blomstermotiv skrevet ud på pergament papir.

I hver blomst sidder en lille simili-sten.

Kjolen er syet på symaskine med stikninger, blonde og silkebånd

Kalenderen har jeg tegnet på pc'en med et tegneprogram (CorelDraw), ligeledes har jeg printet baggrunden direkte på kartonen. Baggrunden er et stykke kant-brændt papir, som har ligget i kaffe og hvorpå jeg i hånden har skrevet trosbekendelsen.
Indeni havde jeg tegnet et lille ornament over invitations teksten, samt foldet sølv-farvede kuverter med en lille hvid blomst...og deri lagt den unge frøkens ønskeseddel......

Jo, jo der er masser af arbejde i sådan en invitation....og I er naturligvis meget velkommen til at skrive på min mail, hvis der er spørgsmål, jeg ikke har uddybet i dette indlæg.....

God arbejdslyst og rigtig god konfirmation til Jer der skriver invitationerne.

Og rigtig god onsdag til os alle.

H

8 kommentarer:

 1. Tusind tak for hjælpen, det er bare kanon, jeg vil kaste mig ud i det, og se hvordan det lykkes.

  Super sød er den helt sikkert og rigtig godt fundet på!!!

  Knus Marlene

  SvarSlet
 2. Super flot kort, jeg gemmer ideen, og vil forsøge, at lave den som telegram, når vi skal til den søde Cecillies konfirmation.

  Tak, for at du vil dele ♥♥♥

  SvarSlet
 3. Tusind tak for ideen.
  Mig og min søster skal konfirmeres i april, og da vi fandt den her invitation, skulle det bare være den. Så det vil vi kaste os ud i :)

  SvarSlet
 4. Hej du må meget gerne sende en skabelon af kjolen til mig:-)
  Hvor har du købt stoffet henne? :-)

  Hilsen Mette

  SvarSlet
 5. Hov, Mette. Hvordan får jeg fat på dig?

  SvarSlet
 6. Hej. Min datter skal konfirmeres her senere på foråret og vil meget have en indbydelse som denne - har du mulighed for at sende scan af kjolen til mig? Min mail er: mz@home4.gvdnet.dk. På forhånd tak. Hilsen Mette

  SvarSlet
 7. Jeg har modtaget et spørgsmål om hvordan jeg sætter de forskellige dele fast på kortet. Til papir motiver bruger jeg oftest en limstift (en rigtig god een uden acid) Og til pap motiverne og andre "tungere" dele, bruger jeg dobbeltklæbende tape.

  SvarSlet