mandag den 16. august 2010

Helt amok i lapper....

Som jeg skrev, gik jeg "lidt" amok i lapper og det kom der hele 12 nye kosmetikpunge ud af. Jeg har virkelig nydt, at arbejde med alle mine stofrester og sætte små farve lapper sammen på kryds og tværs. Og for hver ny farvekombination jeg fik frem, fik jeg ideer til nye sammensætninger....men et eller andet sted blev jeg tvunget til at stoppe ellers drukner jeg i de små punge....

Nu kunne jeg rigtig godt tænke mig, at finde ud af, hvilke farvekombinationer mine læsere synes bedst om? Så hvad synes du?

Rigtig god mandag.

H

11 kommentarer:

 1. Fine tasker. Jeg tror nok at jeg er mest til taske nr. 4. Men det er svært at se, fordi dine billeder er ret så små. Jeg er ret imponeret over at du sådan kan sætte mange små billeder ind på et stort billede, men det er faktisk svært at se dine fine ting, de bliver så små og det er ærgeligt.
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 2. Hej Charlotte....Vil du ikke prøve at dobbeltklikke på billedet? Er det ikke ok, så?
  Jeg vil da gerne at mine billeder kan ses....:-)

  SvarSlet
 3. Hej. Nr 8 & nr 12 kan jeg bedst li. Men det er tit sådan at i flok ser de alle fantastiske ud. Jeg elsker virkelig også at lege med farverne og lapper og stofrester, men der sniger sig dog tit nogle nyindkøbte ind. Mest fordi man nogle gange bliver lidt træt af at se på de gamle rester igen og igen. Men rigtig fine tasker :o)

  SvarSlet
 4. De er fine allesammen! Men nr. 5, 6, 10 og 11 er de allerfineste.

  SvarSlet
 5. de er alle så smukke på hver sin egen måde!

  og hvor sælger du så disse tasker? AMIO!

  malle

  SvarSlet
 6. Jeg er vild med nr. 8.

  Jeg må også snart kaste mig ud i noget med "lapper" synes det er så hyggeligt :)

  SvarSlet
 7. super fine.... syntes bedst om 1,4 og 7 men elsker ellers grønt... ;0)

  SvarSlet
 8. Super dejligt at I ville sende mig alle de søde svar....Og det ser ud til, at I hver især synes bedste om hver jeres farver....-Jeg havde selv forskellige kvinder i tankerne, mens jeg fandt frem til farverne.....:-)
  Men tusind tak, til Jer alle....
  Malle: Håber ikke jeg skuffer dig, men de er ikke sat til salg, for der er ALT for meget arbejde med dem til at jeg kan sælge dem. :-(

  SvarSlet
 9. Hvor er de dog skønne! Jeg elsker patchwork!!! :)

  SvarSlet
 10. Jeg er ny læser på din blog, men tilmelder mig som fast ;-) fantastisk flotte ting du laver... ville personligt vælge nr. 12 ;-) sælger du af dine ting?

  SvarSlet
 11. Hej Kirsten, velkommen til bloggen, og tak for din ros....Jeg har overvejet at oprette en net-butik, men lige nu er det kun familie og venner som aftager mine ting...men er der noget du er interesseret i kan du bare skrive til mig; Hannezacho@live.dk
  God søndag ;-)

  SvarSlet