fredag den 31. december 2010

Uldfrakken

Ud af den store stak af klippet stof, kom en frakke. Det er en rigtig lækker tyk frakke uld, som jeg har fået af min kusine. Mellemste datter blev MEGET glad og den passede hende på en prik.

Mønstret er fra OTTOBRE, jeg synes bare den skulle have en hætte istedet for en krave, jeg har foret den med fint sort /hvid printet satin foer og imellem lagene er der en god isolerende vlieseline, Den blev varm og tæt, så den skal nok holde mellemste barnet varm selv på de koldeste dage.

Jeg har "stylet" hende med min blå filthue og mit hæklede grå uldtørklæde. Billederne er fra  Østerbro, hvor vi har tilbragt juledagene i år.
(Det er så sjovt at bruge ordet stylet, det lyder så fint..:-)... og jeg har også leget lidt med billede opsætningen, som om det er en side fra et katalog.....synes I det virker ? )

Og nu vil jeg ønske Jer alle et rigtig godt nytår. Jeg takker for Jeres søde kommentarer i 2010. Det har været et fantastisk år og jeg er så glad for, at der en nogen, som interesserer sig for det jeg laver. Samtidig er jeg meget overrasket over at se, at antallet af faste læsere snart runder 100, det er bare SÅ mange! Og det bliver jeg vist nødt til at fejre med JER! Ikk'?

I hvert fald ønsker jeg et rigtig godt nytår til Jer. Jeg håber 2011 bliver et fantastisk år for os alle sammen.

H

5 kommentarer:

 1. Den frakke er vildt flot. Og billederne er skønne. Rigtig fin opsætning.

  Tak for indlæg i 2010. Jeg følger med i 2011, det er sikkert.
  Godt nytår.

  SvarSlet
 2. Du og din familie ønskes også et godt nytår... du har altid nogle super fede billeder på din blog ;-) og ja ordet STYLE er måske nok et fint ord, men det er da et godt ord, for det var vel det du gjorde? ;-))

  SvarSlet
 3. Hvilken skønheder både frakken og datter, dejlig måde du har leget med billederne på.

  Du ønskes et rigtig godt nytår, ser frem til at følge dig i 2011 også.

  JANE

  SvarSlet
 4. Flot frakke til det danske vintervejr som har bidt sig fast. Huen er også smart. Det er en flot billedpræsentation.

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Tak for Jeres ros, det er så dejligt. Jeg håber, at jeg i det nye år vil kunne fortsætte med at vise fine billeder, at mine ideer fortsat vil strømme og at jeg får masser af energi til at udføre dem i en lind strøm. Og jeg håber det samme for Jer også. KH Hanne

  SvarSlet